Gradska uprava Gradonačelnik

Dobrodošli na službene internet stranice Grada Jastrebarskog!

Veliko mi je zadovoljstvo pozdraviti Vas na Internet stranicama Grada Jastrebarskog. Uvjeren sam da će Vam informacije dobivene na ovaj način biti zanimljive i korisne te da će Vam približiti Jasku i informirati Vas o svemu što ovaj Grad nudi.

Ove Internet stranice namijenjene su prvenstveno građanima Jaske. No, duboko vjerujem da će svojim sadržajem zainteresirat i investitore, poduzetnike, turiste kao i sve ostale koji Jasku smatraju zanimljivom i žele o njoj saznati više.

Povoljan prometni položaj kao i blizina Zagreba čine danas Jasku gospodarskim središtem. Naš Grad postaje poželjan kako investitorima tako i mladim ljudima koji ovdje ostaju, ali i dolaze živjeti. Razvojne prednosti Jaske pretvaraju naš Grad u moderno središte u kojem njegovi građani mogu raditi i živjeti bez prevelike gužve i stresnih situacija.

Na našim internetskim stranicama zainteresirani će pronaći informacije o samom Gradu, njegovoj Upravi, povijesti, kulturi, životu u njemu te aktualna događanja u Gradu. Suvremena komunikacijska tehnologija Interneta omogućuje nam dvosmjeran i brz protok informacija. Pozivam Vas da koristite te mogućnosti, da nam postavljate pitanja, da komentirate naš rad i dajete svoje prijedloge.

Zalagati ću se da stranice Grada Jastrebarskog od njihova izgleda pa sve do sadržaja u potpunosti prate sva važna događanja u Gradu i njegovoj Upravi, kao i da što veći broj građana ima pristup informacijama.

Želja mi je da komunikacija između Gradske uprave i vas građana, namjernika ili slučajnih prolaznika bude bolja i kvalitetnija!

 

Gradonačelnik,

Zvonimir Novosel, dipl. ing

2014.

2011.

2010.

Valid HTML 5! evolare group