Ples je život, 1., 2. i 3. prosinca

06.11.2023.

Ples je život, 1., 2. i 3. prosinca

Baletni studio Jastrebarsko poziva sve ljubitelje baletne i plesne umjetnosti, kao i one koji će to tek postati, na pretpremijeru, premijeru i reprizu predstave „Ples je život“ 1.,2. i 3. prosinca u Domu kulture Jastrebarsko, s početkom u 19 sati.

Ulaznice nabavite putem web stranice Centra za kulturu Jastrebarsko.

Baletni studio Jastrebarsko odlučio se za naslov Ples je život, s obzirom na znantvene činjenice da je ples lijek, da nas ples usrećuje, puni pozitivnom energijom i utječe na naš život, pa tako i na život djece.

"Kroz ples djeca imaju sjajnu mentalnu vježbu i poboljšavaju pamćenje i koncentraciju. Ples smanjuje psihičku napetost, razvija samopouzdanje, potiče na pozitivne načine komunikacije i utječe na imunološki sustav. Za vrijeme protekle pandemije, još više smo došli do zaključka da je ples život, jer koliko god nam je rad bio otežan, vidjeli smo koliko je ples u tim danima posebno značio, kako za djecu,tako i za sve nas", ističu. 

Baletni divertissement „Ples je život" predstaviti će petnaest koreografija. U programu sudjeluje oko sedamdeset polaznica studija, u preko 150 prekrasnih kostima.

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr