Prvog vikenda u lipnju jaskanski Dani vina!

12.05.2022.

Prvog vikenda u lipnju jaskanski Dani vina!

Od 3. do 5. lipnja perivoj dvorca Erdödy postat će novi dom najpoznatijoj jaskanskoj manifestaciji – Danima vina.

Povoljne epidemiološke prilike omogućit će tako da se ova manifestacija nakon dvije godine održi za veći broj posjetitelja i to na otvorenom, a prekrasno okruženje perivoja dat će joj drugačiju notu i poseban šarm.

Naglasak je, naravno, na vrhunskoj ponudi vina jaskanskih vinara koja će biti popraćena vinskim sadržajem – radionicama, degustacijama i edukacijama, no cjelodnevna zabava je ovdje zagarantirana za cijelu obitelj, a detalje bogatog programa otkrit ćemo na konferenciji za medije, u ponedjeljak, 16. svibnja. 

Posjetitelji će moći uživati u vinima 13 vinara, a to su Josip Braje, Robert Braje, Krešimir Ivančić, Željko Gregorić, Vinarija Jagunić, Franjo Kolarić, Podrum Mladina, Stjepan Sirovica, Damir Režek, Siniša Šoškić, Tomac & Bajda, Dobra berba i RJ Winery.  

Organizatori manifestacije su Grad Jastrebarsko, Turistička zajednica grada Jastrebarskog i Centar za kulturu Jastrebarsko.

Rezervirajte već sad datume u kalendaru i posjetite Dane vina u potpuno novom izdanju!

 

 

 

© 2022. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr