Jeleni nastupili na utrci orijentacijskih štafeta i na PH u preciznoj orijentaciji

20.03.2023.

Jeleni nastupili na utrci orijentacijskih štafeta i na PH u preciznoj orijentaciji

Nešto manje od mjesec dana prije početka prvenstva, članovi Orijentacijskog kluba Jelen intenzivno treniraju i sudjeluju na raznim orijentacijskim utrkama koji služe kao dobra priprema za nadolazeću sezonu. Tako su ovaj vikend bili sudionici orijentacijskih utrka, u subotu utrke Prvenstva Hrvatske u preciznoj orijentaciji, a u nedjelju štafetne utrke.

PRECIZNA ORIJENTACIJA

U subotu, 18. ožujka, u Blatu je održano Prvenstvo Hrvatske u preciznoj orijentaciji, Pre-O disciplina. OK Jelen predstavljali su Ana Beblek i Ivan Šeperić-Grdiša. Natjecanje se je bodovalo i za CHIS ligu (Croatia, Hungary, Italy, Slovenia) te je nastupilo nešto više od 30 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

Od članova OK Jelen, Ivan Šeperić-Grdiša je na kraju zauzeo 14. mjesto, a Ana Beblek 21. mjesto.

ŠTAFETNA UTRKA – TRINAJSTICA

U nedjelju, 19. ožujka je održana utrka trčanja štafeta na području parka Dotrščina. Na utrci je ukupno nastupilo 15 štafeta, među kojima su bile tri ekipe Jelena, a postignuti su sljedeći rezultati:

Jelenaši – 6. mjesto (Marin Tanković, Gabrijel Solenički, Martina Bedeković Tanković, Ana Beblek i Gabriel Šiljevinac)

Jelen mix 1 – 9. mjesto (Helena Ćubela, Jan Erben, Damir Tubin, Noa Kelc i Daniel Fabijanić)

Jelen mix 2 – 11. mjesto (Dorijan Tubin, Franko Čukoić, Dejan Juranić, Zdravko Novosel i Željko Brkić)

Nova orijentacijska sezona počinje 16. travnja utrkom „19. Nenina utrka“ u organizacija OK Jelen-a. Ali prije toga, u Jastrebarskom na Uskrsni ponedjeljak će biti održana dječja orijentacijska utrka. Svi detalji o utrkama se mogu pronaći na web stranicama kluba www.okjelen.hr.

OK Jelen

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr