Plesnim spektaklom Instinctice obilježile 10 godina od prvog jaskanskog treninga

24.06.2022.

Plesnim spektaklom Instinctice obilježile 10 godina od prvog jaskanskog treninga

“THIS IS US” naziv je završne plesne produkcije održane u nedjelju, 19. lipnja u jaskanskom kinu gdje je preko stotinu jaskanskih plesačica predstavilo svoj rad u posljednjih godinu dana, ali se i prisjetilo prvih plesnih dana.

Naime, 2021. godina bila je obljetnica 10. godine od prvog jaskanskog treninga Lane Jerčinović koja kasnije 2017. osniva Plesni studio Instinct, koji danas broji preko 130 članica. Sa svojim je asistenticama Mijom Gugec, Anjom Baričević, Livijom Badurinom i Marijom Bobinski pripremila proslavu na ovogodišnjoj produkciji koja je uključivala i spektakularnu koreografiju od 13 minuta u kojoj su prikazane najbolje koreografije i najbolji nastupi.

Produkcije u 17 i 20 sati bile su rasprodane tjednima unaprijed, a u kinu su okupile 130 plesačica, njihove roditelje, bake i djedove, kumove, prijatelje i pratitelje. Produkcija This is us imala je 18 koreografija, uključujući goste iz B-Residence plesnog kluba iz Zagreba. Skupine Minioni, Kids, Pinokio, Stars, Silver i Gold svoje su najbolje i najnagrađenije koreografije izvele za vatrenu publiku, koja je glasnim ovacijama pratila svaki njihov plesni korak. Sve će koreografije biti dostupne uskoro na YouTube kanalu PS Instinct.

 

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr