Tomislav Matošević i Petar Šalaj kvalificirali se na državno prvenstvo

08.05.2023.

Tomislav Matošević i Petar Šalaj kvalificirali se na državno prvenstvo

Proteklog je vikenda ekipa mlađih kadeta Streljačkog kluba Jastreb sudjelovala na županijskom prvenstvu u streljaštvu gdje su ostvarili rezultate na ponos svih članova kluba i Sportske zajednice.

Osim Tomislava Matoševića koji je sjajan nastup okrunio brončanom medaljom, normu za odlazak na državno prvenstvo u kategoriji kadeta osigurao je i Petar Šalaj. Uz Tomislava i Petra, na prvenstvu Županije sudjelovao je i Eduardo Magđinski koji nažalost nije uspio ostvariti normu, ali njegov stalni napredak obećava mu još bolji nastup sljedeće godine.

Trenerica, a ujedno i tajnica kluba Sanja Roškar ističe kako imaju izvrsno definiranu kadetsku ekipu koja će se u sljedećoj natjecateljskoj sezoni ravnopravno natjecati s ostalim klubovima Zagrebačke županije koji imaju dugu tradiciju i strijelce s izvrsnim rezultatima (SD Dubrava 1094, SK Ivanić, SD Pik Vrbovec).

Posebna zanimljivost i dodatna draž ovog rezultata jest što će Streljačkom klubu Jastreb ovo biti prvi nastup na nekom od prvenstava Hrvatske u streljaštvu nakon gotovo 15 godina.

Iz kluba zahvaljuju na potpori koju pružaju Grad i Sportska zajednica u zadnjih nekoliko godina, pogotovo na unaprjeđenju uvjeta u sportskom objektu, poticanju i sufinanciranju školovanja trenera te ulaganju u dodatnu sportsku opremu što su temeljni preduvjeti kako bi klub mogao normalno funkcionirati, ostvarivati rezultate i učlanjivati  sve veći broj novih članova.

 

 

 

 

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr