U finalu kupa Ivan Rubinić pobjedu odnijela ekipa iz Donje Kupčine

20.06.2024.

U finalu kupa Ivan Rubinić pobjedu odnijela ekipa iz Donje Kupčine

U prekrasnom ambijentu „mladinskih“ vinograda i pred prepunim tribinama kupčinskih i pribičkih navijača koji su u punoj spremi došli bodriti svoje dečke, odigrano je ovogodišnje finale kupa „Ivan Rubinić“ u organizaciji Nogometnog saveza Jastrebarsko.

U izuzetno fer i korektnoj utakmici, a nakon početnog vodstva ekipe iz Nogometnog kluba Pribić, ipak je na kraju rezultatom 3:1 pobijedila ekipa iz Nogometnog kluba Donja Kupčina te tako, a nakon prošlogodišnjeg neuspjeha u finalu protiv ekipe NK Jamnice, ponosno i visoko podigla pehar ovogodišnjeg pobjednika.

Medalje i pehare objema ekipama podijelili su načelnik Općine Pisarovina Tomo Kovačić te načelnik Općine Krašić, Josip Petković Fajnik, u društvu predstavnika Nogometnog saveza Zagrebačke Županije, Tome Viševića, predsjednika Nogometnog saveza Jastrebarsko, Miljenka Pavlakovića i njegovih suradnika gospodina Nedjeljka Kozlovca, povjerenika za natjecanje, Stjepana Jagodića, tajnika NS Jastrebarsko i Ivana Batušića, povjerenika za suđenje.

Medalje su ovom prilikom primili i sudac ovogodišnjeg finala Tomica Solenički te njegovi pomoćnici Matija Priselac i Tomislav Golub. Ranije, a istog dana, odigrane su i utakmice finala juniora i pionira. U objema kategorijama, ekipe Nogometnog kluba Jaske Vinogradara pobijedile su momčadi Nogometnog kluba Krašić i Nogometnog kluba Jamnica. Utakmice mladeži sudili su suci Matej Jambrović, Luka Britvec i Vladimir Vujčec.

Medalje i pehare finalistima uručili su gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel te predsjednik NK Jaska Vinogradar Marin Banković. Posao delegata vršili su gospoda Mladen Janić, Nevenko Katovčić i Tomislav Šabić, a ovaj lijepi i ugodni nedjeljni sportski događaj uljepšale su mažoretkinje iz Klinča sela i Pisarovine.

 

© 2024. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr