Uspješna prijava Sportske zajednice na natječaj „Aktivna zajednica“ Hrvatskog olimpijskog odbora

24.08.2023.

Uspješna prijava Sportske zajednice na natječaj „Aktivna zajednica“ Hrvatskog olimpijskog odbora

Prijavom na natječaj Hrvatskog olimpijskog odbora „Aktivna zajednica“, Sportska zajednica grada Jastrebarskog osigurala je 50% sufinanciranja kupnje strojeva za održavanje nogometnih i ostalih sportskih i rekreacijskih terena.

Tako su kupljena dva stroja, kosilica marke Husqvarna i malčer Allmäher (AS-motor). Kosilica marke Husqvarna koristit će se u sklopu održavanja nogometnih terena sportskih klubova, kao i neaktivnih nogometnih terena čije je održavanje preuzela Sportska zajednica. Malčer AS –motor je kupljen primarno za redovito održavanje motocross staze u Mladini, terena na kojim se provode trail utrke kao i za potrebe HPD Jastrebarsko prilikom održavanja staza.

Vrijednost cjelokupne investicije iznosi 9.022,77 Eura od čega je prijavom na natječaj Hrvatskog olimpijskog odbora „Aktivna zajednica“ osigurano pola cjelokupnog iznosa, dok je drugi dio osiguran kroz financijski plan Sportske zajednice grada Jastrebarskog.    

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr