Uz eurovizijske hitove i oduševljenu publiku završava još jedna plesna sezona Plesnog studija Instinct

29.06.2023.

Uz eurovizijske hitove i oduševljenu publiku završava još jedna plesna sezona Plesnog studija Instinct

Eurovision: United by Dance u izvedbi Plesnog studija Instinct nova je završna plesna produkcija održana 18. lipnja u Domu kulture.

Stotine plesačica okupljenih na maloj jaskanskoj pozornici proslavilo je još jednu uspješnu plesnu godinu pokazujući svoje natjecateljske koreografije i posebne Eurovision izvedbe svojim roditeljima i obiteljima.

Skupine Minioni, Pinokio, Kids, Stars, Silver, Gold i Elite uz svoje su trenerice Lanu Jerčinović, Miju Gugec, Liviju Badurinu i Anju Baričević pripremile jednosatni šareni Eurosong spektakl koji je oduševio čak dvije rasprodane dvorane Doma kulture – naime, baš je svako sjedalo na obje produkcije bilo rasprodano.

Plesale su se nagrađivane natjecateljske koreografije, predstavili su se novi plesni stilovi s kojima su se plesačice susrele po prvi put, a prikazane su i posebne jaskanske razglednice u pravom duhu Eurosonga. Veliko finale ove produkcije bila je 13 - minutna kompilacija najdražih Eurovision pjesama voditeljica i plesačica studija koja je rasplesala i rasplakala mnogobrojnu jaskanku publiku.

“Srca koja kucaju za ples, kucaju baš za ovakve dane. Volimo natjecanja, volimo treninge, ali najviše volimo kada tu nevjerojatnu ljubav prema plesu koju imamo možemo podijeliti s našim najbližima. Reakcije naših članova i roditelja apsolutno su nevjerojatne, veselimo se i plačemo s njima još od sinoć – ponosne na baš svako plesno srce koje kuca za Instinct” izjavila je Marija Bobinski Bobbi, Plesni studio Instinct

Na ovoj su se produkciji predstavile i Goldice Osnovne škole Ljubo Babić, državne prvakinje školskih sportskih društava u sportskom plesu koje do početka kolovoza skupljaju sredstva za odlazak na veliko multisportsko svjetsko prvenstvo u Rio de Janeiro – za njih je u donacijske kutije, uz prihod od ulaznice, skupljeno preko 1600 EUR u jednoj večeri. „Zahvaljujemo svima koji su donirali, a potičemo i sve koji možda još nisu da posjete našu GoGetFunding stranicu i podrže naše djevojke“, ističu Instinctice.

“Zahvaljujem svima koji su nas došli vidjeti i podržati, zahvaljujem svima koji tijekom cijele godine s nama dijele svaki trening, svako natjecanje i svako plesno iskustvo. Hvala i mojim genijalnim djevojkama – Miji, Liviji, Anji i Anabel. Sve što radimo, radimo za ove plesače koje vidite na pozornici, i nadamo se da će nastaviti s nama uživati. Volimo vas i hvala vam!”, naglašava Lana Jerčinović, voditeljica Plesnog studija Instinct

Suze radosnice stigle su na kraju produkcije, kad se baš svaka plesačica Plesnog studija Instinct pridružila na pozornici i uz zvukove genijalnog Eurovision hita Cha Cha Cha poručila – ples u Jaski je živ!

I za kraj, Plesni studio Instinct s veseljem otvara i upise za sljedeću plesnu sezonu koja počinje početkom rujna – sve koji se žele pridružiti već od jeseni pozivaju da se jave putem web obrasca.

Tekst: Marija Bobinski

Foto: Nikola Bakšić

Fotogalerija

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr