20 godina Ljetne igraonice

09.06.2022.

20 godina Ljetne igraonice

Projekt Ljetne igraonice, koji je postao svojevrsni simbol grada Jastrebarskog i koji ove godine kroz mnoštvo aktivnosti slavi svoj 20. jubilej, uskoro otvara svoja vrata zainteresiranim mališanima.

Proteklog vikenda djeca su ovaj važan rođendan obilježila na slikovit način, oslikavanjem murala u dvorištu Centra za kulturu, na prostoru Znanstvenog parka.

Mural je nastao u suradnji s Osnovnom školom “Ljubo Babić” te su ga prema idejnom rješenju Sonje Stanković izradili članovi učeničke zadruge Grozdek pod vodstvom profesorice Ivane Strmečki Vučina. Učenice i učenik koji su radili na oslikavanju murala su polaznici likovne grupe koji su ujedno i članovi UZ Grozdek, a u realizaciji je pomogla Jamnica plus d.o.o., kao pokrovitelj.

Same aktivnosti ovogodišnje igraonice počinju 13. lipnja, a za djecu je pripremljeno pregršt sportskih aktivnosti i radionica kako bi im se osiguralo kvalitetno provođenje slobodnog vremena nakon što napuste školske klupe i zaključe ovu školsku godinu, a trajat će sve do 15. srpnja.

Popis ovogodišnjih aktivnosti te sve potrebne informacije o načinu i rokovima prijave pročitajte OVDJE. Aktivnosti se razlikuju za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

U prilog vrijednosti projekta govori mnoštvo mališana koji se iz godine u godinu s povjerenjem vraćaju te sudjeluju u velikom broju aktivnosti.

Stoga nemojte propustiti i ove godine svojim sudjelovanjem uveličati naših predivnih i produktivnih 20 godina. Vidimo se!“, pozivaju iz Društva naša djeca Jastrebarsko.

 

 

© 2022. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr