Na GG1 uskoro će niknuti vinograd!

27.04.2022.

Na GG1 uskoro će niknuti vinograd!

Radovi na izgradnji biciklističko – pješačkih staza na glavnoj gradskoj prometnici GG1 nastavljaju se uređenjem hortikulture i postavljanjem prometne signalizacije.

Nakon što su završeni svi pripremni radovi i asfaltirane sjeverna i južna dionica, na tom se dijelu radi na postavljanju prometne signalizacije i iscrtavanju staza te uređenju hortikulture, dok asfaltiranje srednje dionice kreće danas. Započeli su i pripremni radovi na uređenju kružnog toka na kojem će prema projektu niknuti vinograd okružen raznolikim biljem.

Osim toga, u tijeku je postava LED rasvjete, a slijede i pametna prometna rješenja poput svjetlosnih prometnih znakova i mjerača brzine kretanja vozila, što će uvelike doprinijeti sigurnosti prometa.

Projektom sufinanciranim EU sredstvima, vrijednim gotovo 14 milijuna kuna, izgradit će se ukupno 3 650 metara modernih biciklističko - pješačkih staza na dionici prometnice od kružnog toka kod nadvožnjaka, pa sve do Radničke ulice. 

#bajkajilajkaj

 

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr