Sedamnaesta Škola saksofona u Jaski

21.02.2024.

Sedamnaesta Škola saksofona u Jaski

Sedamnaesta po redu Škola saksofona u Jaski u organizaciji je Glazbene škole Jastrebarsko.

Škola je namijenjena učenicima osnovnih i srednjih glazbenih škola te studentima saksofona koji žele proširiti i dopuniti svoje znanje.

Škola se održava od 2. do 6. travnja u Glazbenoj Školi Jastrebarsko, a program uključuje 4 individualna sata, probe s umjetničkim suradnikom pijanistom, rad u komornim skupinama i u orkestru saksofona te mogućnost malog servisa instrumenta.

Pasivnim polaznicima omogućeno je praćenje cjelokupne nastave. Svečani završni koncert održat će se 6. travnja u 12.30 sati, kada će svim polaznicima biti uručene diplome - potvrde o sudjelovanju, odnosno potvrde o stručnom usavršavanju u svrhu napredovanja u zvanju za nastavnike.

U okviru škole organizirana su stručna predavanja, prezentacije te druga događanja, s ciljem razmjene informacija, iskustava i novih saznanja o svemu vezanom uz instrument, potrošne materijale, glazbenu literaturu i širu glazbenu kulturu. Sedamnaesto izdanje Škole saksofona bit će uveličano koncertima predavača, kvarteta saksofona Mobilis, Papandopulo kvarteta te nastupom dua Jurković - Detoni.

Sve informacije o programu, kotizacijama i smještaju potražite na Internet stranici Glazbene škole Jastrebarsko.

© 2024. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr