Bjelovarsku publiku oduševila kultna jaskanska predstava

26.09.2023.

Bjelovarsku publiku oduševila kultna jaskanska predstava

Dvorana Doma kulture u Bjelovaru bila je pretijesna za svu publiku koja je došla uživati u predstavi Gradskog kazališta Jastrebarsko “Kidaj od svoje žene”, najdugovječnijoj hrvatskoj amaterskoj predstavi i komediji koja je s potpunim opravdanjem, kao poseban gost, dobila čast zatvoriti 12. Komedija Fest.

Čak četiri puta publika je vraćala jaskanske glumce na pozornicu, koji su nošeni dobrom atmosferom ponovno svoje uloge vrhunski odigrali i izmamili obilje smijeha i neprekidan pljesak koji je trajao gotovo koliko i sama predstava. U predstavi su u Bjelovaru glumili Ivana Osmani, Borka Lončar, Lucija Severinac, Igor Stanković, Vladimir Rađenović, Josip Cuković, Velimir Kokot, a po prvi puta i Ivan Borojević.

Tehnička podrška gostovanju bili su Ivan Batušić, Leon Bastašić, Dominik Sečen i Ivana Kokot Radelja. Gostovanje u Bjelovaru povijesno je gostovanje za jaskansko kazalište, baš kao i nova suradnja s Gradskim kazalištem Bjelovar.

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr