Gradsko kazalište Jastrebarsko gostuje u Županji

12.10.2023.

Gradsko kazalište Jastrebarsko gostuje u Županji

Posljednjih mjeseci glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko prolaze kroz svoju najaktivniju fazu, nizom predstava i gostovanja ponosno obilježavajući 55 godina postojanja.

Nakon iznimno uspješnog ŽIS Festivala, humanitarnih izvedbi u Jastrebarskom i povijesnog predstavljanja u Zagrebu, odlučili su smijehom očarati i druge hrvatske gradove.

Tako su se predstavili publici u Bjelovaru i Ozlju, a 20. listopada učinit će to i u Županji i to na 14. Međunarodnom festivalu amaterskog kazališnog stvaralaštva i 6. Dječjem festivalu. U sklopu festivala izvest će svoju novu hit predstavu „Tko je ukrao malu balerinu“ i tako stati uz bok kazalištima iz Tuzle, Vinkovaca, Zagreba, Samobora, ali i Županje i Retkovaca s kojima ih veže pravo kazališno prijateljstvo.

Za sve koji žele „potegnuti“ do Županje, ulaz na predstavu je slobodan, a podsjećamo i kako su u prodaji ulaznice za drugo predstavljanje u Sceni Vidra gdje će naši kazalištarci 15. studenoga izvesti legendarnu predstavu „Kidaj od svoje žene“.

Ulaznice nabavite već danas:https://kazalistekerempuh.mojekarte.hr/hr/ponuda.html.

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr