Još jedan veliki uspjeh Baletnog studija Jastrebarsko

24.05.2023.

Još jedan veliki uspjeh Baletnog studija Jastrebarsko

Balerine Baletnog studija Jastrebarsko prošlog su vikenda sudjelovale na Treps Festivalu, koji se održao u zagrebačkom Centru za kulturu Trešnjevka po 18 put.

Ove su godine prema odluci žirija između 109 prikazanih koreografija i 981 plesača u dobi od 3 do 25 godina naše dvije koreografije ušle u uži izbor od 35 koreografija.

To su Vještičja Juha u izvedbi mlađih balerina u kategoriji klasični balet djeca od 10 do 12 godina te Pizzicato polka u izvedbi najmlađih balerinica po prvi put na natjecanju i to na Trepsiću u kategoriji balet djeca 3 do 6 godina.

Vještičja juha u izvedbi naših 20 balerina: Tena Novosel, Sara Gvozdanović ,Ana Derdić, Tara Anić, Lucija Sakoman, Tena Blažek, Tia Vlašić, Doris Kufrin, Katarina Kamenjašević, Petra Malešić, Mo Konig Barušić, Runa Konig Barušić, Mila Dikšić, Izabela Trnski, Antonela Ciban, Vinka Mikloušić, Franka Dikšić, Vita Pavić, Petra Krajačić i Laura Držanić, osvojile su žiri, koji su dali i svoje obrazloženje:

„Baletni studio Jastrebarsko predstavio se sa Vještičjom juhom, plesom u duhovitoj koreografiji Svetlane Lukić. Brojnost izvođača i njihov izražajan nastup, kao i uvježbanost zadanih elemenata, zaslužuje prolaz u završnicu.

Čestitke Vješticama na odličnoj prezentaciji Studija i na priznanju za najuspješniji nastup od ocjenjivačkog suda u sastavu Ljiljana Gvozdenović, Andrei Izmjestjev, Tihana Strmečki, kao i našim malim balerinama iz Pizzicato polke, pred kojima tek predstoje osvajanja baletnih koraka, kao i mnogobrojni nastupi.

Baletni studio Jastrebarsko

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr