Lepa moja gorica zelena

27.02.2023.

Lepa moja gorica zelena

U povodu 43. rođendana članovi KUD-a Sveta Jana održali su u Domu kulture u Jastrebarskom cjelovečernji plesni koncert pod nazivom “Lepa moja gorica zelena”.

Pred prepunom dvoranom Svetojanci su još jednom pokazali da spadaju u sam vrh hrvatskog folklora prikazavši svu kulturnu raznolikost Lijepe naše ali i jaskanskog kraja, i to pjesmom, plesom i glazbenim nastupom njihovog tamburaškog sastava.

Svetojanci su publici pokazali svu raskoš i uvježbanost svojih plesača, pjevača i svirača koje je oduševljena publika poslije svake točke nagradila burnim pljeskom. Veliki aplauz dobili su oni najmanji koji su garancija da KUD Sveta Jana ima lijepu budućnost.

Na nedavno održanoj godišnjoj skupštini dobili su i novog predsjednika, Bernarda Budinšćaka. Naime, nakon 42. godine uspješnog vođenja KUD-a Nikola Ivčec, oprostio se, vlastitom željom, od mjesta dužnosti predsjednika. 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr