Ljetni kamp "Hawk City" oduševio i male i velike

22.08.2022.

Ljetni kamp

U organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe u Jastrebarskom je šestu godinu zaredom održan Ljetni kamp "Hawk City".

U drugoj polovici kolovoza djeca i mladi imaju više vremena, a uz uživanje u ljetnim praznicima željni su i nekih kreativnih i edukativnih sadržaja. Stoga Zvrk i Kazalište Škrabe organiziraju Ljetni kamp "Hawk City" na kojem polaznici, koji su ove godine bili brojniji nego ikad, imaju priliku baviti se raznim zanimljivim aktivnostima.

Kamp je održan od 17. do 20. kolovoza, a polaznici kampa bavili su se glumom, scenskim pokretom, plesom, koreografijom kazališnih bitaka, izradom predmeta od recikliranih materijala, istraživanjem prirode, etnomuzikologijom, bojanjem tekstila, snimanjem mini filmova i još s puno toga. U sklopu Kampa organizirano je i ljetno kino na otvorenom za sve mlade kampere, njihove prijatelje, braću, sestre i roditelje.  

Maja Žalac. Ljetni kamp "Hawk City" osmislila je i vodila prof. Klementina Škrabe. Polaznici Kampa postali su prava ekipa i prijatelji, a ni velike vrućine ni ljetni pljuskovi nisu ih spriječili da uživaju u veselim pustolovinama koje su im pripremili voditelji kamperskih radionica. Većina aktivnosti Ljetnog kampa "Hawk City" odvijala se na otvorenom.

Održavanje Ljetnog kampa "Hawk City 2022" pomogli su Zagrebačka županija, Grad Jastrebarsko, Glazbena škola Jastrebarsko, Centar za kulturu Jastrebarsko i tvrtka Luxor informatički poslovi.

Pred učenicima i studentima još je nekoliko tjedana odmora, a sredinom rujna krenut će satovi glume u organizaciji Kazališta Škrabe i Kreativnog studija Zvrk, posebno za grupe predškolaca, osnovnoškolaca, srednjoškolaca te starijih glumica i glumaca.

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr