Mladi glazbenici oduševili publiku

16.10.2023.

Mladi glazbenici oduševili publiku

I dvorana Glazbene škole Jastrebarsko bila je ispunjena do posljednjeg mjesta na drugoj večeri ovogodišnjeg Jaska art festivala.

Publici su se predstavili mladi jaskanski glazbenici, polaznici glazbene akademije i oni koji su je netom završili, a većina njih polazila je jaskansku glazbenu školu.
 
Prvi su se predstavili Goran Jurković i Nikola Smetko na saksofonu, zatim Anđela Jelavić na gitari, pa Ariana Gugec na flauti uz klavirsku pratnju pijanistice Linde Mravunac Fabijanić, Dragutin Roić na saksofonu, mlada sopranistica Lucija Borković uz klavirsku pratnju Linde Mravunac Fabijanić, Patrik Prežgaj na saksofonu i na kraju Andrija Borković na trubi. Svi ovi mladi glazbeni virtuozi nagrađeni su velikim pljeskom publike.
 
Sljedeći je na redu koncert komornog ansambla "Sve ostalo je glazba" koji će se održati u srijedu, 18. listopada u dvorani Centra za kulturu s početkom u 20 sati.

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr