Noć kazališta

14.11.2022.

Noć kazališta

Gradsko kazalište Jastrebarsko ponosno sudjeluje u projektu Noći kazališta gotovo od samog početka, a svoj doprinos dat će i ove godine 19. studenog.

U 18 sati naši kazalištarci prikazat će predstavu dječjeg ansambla “Što govoriš, to postojiš”, a u 21 sat predstavu odraslog ansambla "Balkanski špijun".

Predstavu “Što govoriš, to postojiš” režirale su voditeljice Male škole glume, Klara Blažek i Lucija Severinac. Predstava tematizira značenje i važnost riječi, namijenjena je osnovnoškolskom uzrastu, a važno je i spomenuti da je voditeljicama iznimno važna bila ideja zajedništva i ravnopravnosti svih malih glumaca u postavljanju predstave pa tako nema glavnih i sporednih uloga.

Predstava "Balkanski špijun" u režiji Mije Matasić rađena je po istoimenom poznatom filmskom i kazališnom predlošku kojeg su za potrebe Gradskog kazališta Jastrebarsko uz redateljicu adaptirali Vladimir Rađenović i Iris Sečen. Radnja je ovog puta smještena u Zagreb s kraja 20. stoljeća, a u subotu će Iliju Čvorovića igrati Hrvoje Sertić, Danicu Klara Blažek, Đuru Ivan Karlo Pintar, Sonju Elizabeta Nemec i Podstanara Ivan Neumann.

Karte za predstave mogu se po cijeni od 10 kuna za dječju i 20 kuna za odraslu predstavu kupiti na ulazu u kino dvoranu sat vremena uoči predstave.

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr