Predstavljena najnovija knjiga Hide Biščevića

24.02.2023.

Predstavljena najnovija knjiga Hide Biščevića

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom u petak, 17. veljače 2023. u omiljenom jaskanskom restoranu "K Lojzeku" predstavljena je knjiga "Huligani, harlekini i ludisti" glasovitog hrvatskog diplomata i novinara Hide Biščevića, stanovnika jaskanskog gradskog naselja Hrastja.

Ta Biščevićeva najnovija, izuzetno zanimljiva knjiga govori o trenutnom stanju svijeta i slomu međunarodnog poretka u tri posljednja desetljeća. Autor u njoj analitički opisuje bogatim, živopisnim i znalačkim načinom, istovremeno novinarskim i književnim, tragični krug koji je svijet prošao u posljednjih trideset godina, od nade do straha te nažalost do bezumnog rata u Ukrajini.

U ugodnom ambijentu najstarijeg jaskanskog restorana s Hidom Biščevićem je o njegovoj knjizi, diplomatskoj i novinarskoj karijeri, ali i o aktualnim europskim i svjetskim zbivanjima razgovarao Nino Škrabe. Na kraju su se u razgovor uključili i posjetitelji koji su autoru "Huligana, harlekina i ludista" uputili niz zanimljivih i intrigantnih pitanja na koje je on spremno odgovarao.

Knjigu "Huligani, harlekini i ludisti" možete nabaviti na web-stranici Knjižare Ljevak.

MH

 

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr