Prijave na ligu Tilčekov put otvorene

14.06.2024.

Prijave na ligu Tilčekov put otvorene

Nakon uspješno održane utrke Tilčekov put u svibnju, Tilček Team s velikim zadovoljstvom najavljuje otvaranje prijava za premijerno izdanje lige Tilčekov put.

Liga će se održavati svaki petak u rujnu, počevši s prvim kolom 6. rujna, dok će posljednje, četvrto kolo, biti 27. rujna.

Start utrka je petkom u 18:00 sati. Prijave su moguće putem portala stotinka.hr ili na licu mjesta na dan natjecanja do 17:45 sati.

Posebnost lige Tilčekov put je da se svako kolo trči na drugoj stazi, dok je start i cilj uvijek kod prekrasnog turističkog objekta „Moj hir“ u Stankovu. Natjecatelji će svako kolo imati priliku uživati u prekrasnim pogledima dok prolaze uzbrdice i nizbrdice na području Stankova i okolice. Staze su pažljivo odabrane kako bi pružile jedinstveno i izazovno iskustvo svakom natjecatelju.

Nakon svakog kola, u skladu s tradicijom Tilčeka, planirano je druženje za sve natjecatelje, brojne partnere utrke i sve prisutne uz delicije Tilček grill Team-a i razna druga iznenađenja.

Bez obzira jeste li iskusni trkač ili tek počinjete, Tilčekov put nudi stazu koja će vas oduševiti i izazvati. Pridružite se Tilčekima, jaskanskim magarcima, i uživajte u predivnoj prirodi, sjajnoj atmosferi i podršci zajednice.

Organizatori se vesele vašem dolasku i zajedničkom stvaranju nezaboravnih uspomena!

Za dodatne informacije i prijave posjetite stotinka.hr ili www.tilcekovput.eu, a možete kontaktirati organizatora i putem e-maila info@tilcekovput.eu.

 

© 2024. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr