Prijave za besplatne radionice i procjene djece i adolescenata

15.02.2023.

Prijave za besplatne radionice i procjene djece i adolescenata

Već sedmu godinu za redom, Ježeva kućica i EmotiCor obilježit će Tjedan psihologije, i to u periodu od 20. veljače do 3. ožujka.

Psihologinje će provoditi besplatne uvodne radionice programa Mindfulness za djecu, SKUPA do znanja i ACTivan roditelj, i to u Jastrebarskom prema rasporedu:

  • Mindfulness za djecu - 23. veljače u 19 sati
  • SKUPA do znanja - 23. veljače u 18 sati
  • ACTivan roditelj (radionica za roditelje) – 22. veljače u 19 sati

Također, provodit će se besplatne psihologijske procjene za djecu i adolescente. Za školske obveznike će se provoditi besplatne procjene spremnosti za školu (procjena sposobnosti i pred vještina potrebnih za uspješno savladavanje nastavnog sadržaja 1.razreda).

Druga vrsta procjene namijenjena je djeci i adolescentima od 8 do 16 godina, riječ je o preliminarnoj emocionalnoj procjeni - testovima se procjenjuju samopoštovanje, anksioznost, depresivnost, ljutnja i ometajuća ponašanja.

Besplatna procjena u Jastrebarskom održat će se 3. ožujka. Procjena uključuje besplatnu pismenu i usmenu povratnu informaciju.

Broj mjesta je ograničen, a svoj interes za besplatnu procjenu ili sudjelovanje na radionici možete prijaviti putem obrasca:

https://forms.gle/mhWEBxU97NvhL6r88

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr