Priznanje za Plesni studio Instinct na TREPS plesnim susretima

01.12.2022.

Priznanje za Plesni studio Instinct na TREPS plesnim susretima

TREPS, 17. festival plesa u organizaciji Centra za kulturu Trešnjevka, jedno je od prvih natjecanja na kojima je ikad sudjelovao Plesni studio Instinct te je neizostavan dio jaskanske plesne sezone.

Plesačice Instincta u travnju su osvojile prvo mjesto u kategoriji seniora u urbanim plesovima te poziv na gala večeru – veliko finale u studenom s 34 najbolje koreografije cijelog natjecanja.

Goldice su nastupile u petak, 25. studenog na TREPS festivalu plesa te osvojile priznanje za najuspješniji nastup u plesnoj kategoriji urbani plesni stilovi dobnoj kategoriji 17+.

Koreografiju Lane i Leone Jerčinović i Livie Badurine pod nazivom A.P.A.L.E. plesale su: Jelena Bobinski, Renee Horvat, Helena Ljubetić, Marta Miletić, Lorena Perjević i Tara Terihaj. 

Plesni studio Instinct ovim putem čestita i kolegicama iz Baletnog studija Jastrebarsko koje su na istom festivalu osvojile priznanje u baletnoj kategoriji. "Veseli nas što imamo priliku razvijati ljubav prema plesu u našoj zajednici, ali i medalje i ovakva priznanja dovesti u Jastrebarsko s ciljem popularizacije plesa i jaskanske kulture", ističu. 

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr