Prve čestitke ove školske godine

10.10.2022.

Prve čestitke ove školske godine

Svi koji dugo prate rad škole i uspjehe učenika, sudjeluju na regionalnim i državnim natjecanjima i posjećuju koncerte sigurno su čuli za ime jednog našeg učitelja kojim se Glazbena škola Jastrebarsko neizmjerno ponosi.

Profesor Goran Jurković pedagog je kojeg odlikuju entuzijazam, stručnost i profesionalnost u radu s djecom. Najbolja potvrda toga su brojne nagrade koje njegovi učenici godinama osvajaju na državnim i međunarodnim natjecanjima.
 
Osim pedagoškog rada, profesor Jurković aktivni je glazbeni umjetnik koji solistički ili u komornim ansamblima nastupa diljem Hrvatske i inozemstva. Član je ocjenjivačkih sudova na natjecanjima, redovito se usavršava u području svog djelovanja a uz još četvoricu vrsnih saksofonističkih pedagoga osnivač je i predavač na Školi saksofona, međunarodnom seminaru za mlade saksofoniste.
 
Kontinuiranim uspjesima, usavršavanjem i aktivnim djelovanjem na unaprjeđenju glazbenog obrazovanja u Hrvatskoj profesor Jurković dobio je i zasluženo priznanje od Agencije za odgoj i obrazovanje u vidu napredovanja.
 
Odnedavno ga krasi i titula profesora savjetnika.
Dragi naš Gorane, GŠ Jastrebarsko je ponosna i sretna što si dio našeg malog kolektiva i što učenici naše škole imaju takvog učitelja!
 
Glazbena škola Jastrebarsko

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr