Publiku obradovali baletni koraci

19.12.2022.

Publiku obradovali baletni koraci

Balerine Baletnog studija Jastrebarsko prošlog su vikenda odigrale i svoju treću predstavu „Radost baletnih koraka“ pred potpuno ispunjenim gledalištem.

Nakon uspješne „Baletne lepeze“,“Puta oko svijeta u 60 minuta“, balerine baletnog studija otplesale su predstavu „Radost baletnih koraka“ i  osvojile  radošću, emocijama i energijom cijelo gledalište,koje ih je nagradilo velikim aplauzom.

U raznolikim koreografijama umjetničke voditeljice,pedagoginje i koreografkinje Svetlane Lukić, izmenjivalo se oko sedamdesetak članica studija u prekrasnim kostimima.Posebno su se istakle balerine u koreografijama Vještice,Segedilja,Maminka,Cabaret-Cabaret.

Kroz plesna intermezza vodila nas je balerina prve generacije Marta Brkljačić u ulozi ravnateljice plesnog internata. Ujedno nam je i predstavila svoju živahnu i razigranu koreografiju charlstona Putinn On The Ritz s najstarijim balerinama.

U predstavi se ekspresivnošću i tehnikom istaknula talentirana balerina Antonia Juraj, s varijacijom iz baleta Don Kihot – Kitri.

Na kraju predstave upriličen je oproštaj dugogodišnjih balerina Leonarde Šubar i Mirte Mesić. 

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr