Slavonci osvježili ŽIS poput ljetnog pljuska

09.07.2023.

Slavonci osvježili ŽIS poput ljetnog pljuska

Brojna publika Festivala Život i smijeh dobila je priliku uživati u najboljoj ovogodišnjoj amaterskoj predstavi “Pljusak”.

Zajednički su je izvele jake slavonske kazališne snage Gradskog amaterskog kazališta iz Županje i Kazališta "Mika Živković" iz Retkovaca s kojim Gradsko kazalište Jastrebarsko njeguje dugogodišnju suradnju, pa i prijateljstvo. Stoga je i bio red da se nakon predstave nastave družiti, gdje drugdje nego na obroncima Plešivice. Uz nezaobilaznu i bogatu eno i gastro ponudu ovoga kraja dogovoreno je i gostovanje jaskanskog kazališta u Županji čemu se naši kazalištarci posebno vesele.
 
Na kazališnim daskama glumci su pokazali zašto je predstava odnijela titulu najbolje na 63. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera, baš kao i vrijednu glumačku nagradu. Tako su Slavonci u jednoj lijepoj srpanjskoj večeri Jasku odveli u Liku i oduševili svojom vedrinom i humorom.

Do kraja ovogodišnjeg ŽIS - a ostale su još dvije predstave, kultna “Kidaj od svoje žene” Gradskog kazališta Jastrebarsko i “Realisti” Teatra Exit, no u njima ćete uživati drugom prilikom jer su ulaznice planule i dvorana je već danima rasprodana.

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr