Svetojanske mažoretkinje donose juniorsko zlato

08.05.2023.

Svetojanske mažoretkinje donose juniorsko zlato

Na 26. Državnom prvenstvu mažoretkinja u Biogradu na Moru nastupilo je ukupno 40 neformacija te 33 formacije, odnosno više od 500 mažoretkinja iz cijele Hrvatske, a Svetojanske mažoretkinje predstavile su se s juniorskim i kadetskim sastavom.

U ovakvoj konkurenciji postigle su izvrsne rezultate, kadetkinje su u jakoj konkurenciji od 14 timova osvojile 7. mjesto dok su se juniorke prvi put nakon 2018. okrunile zlatom te tako postale prvakinje Republike Hrvatske.

Posebno zahvaljujemo Zagrebačkoj županiji, Gradu Jastrebarskom, Zajednici športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Sportskoj zajednici grada Jastrebarsko kao i brojnim sponzorima koji su nam omogućili odlazak na ovo prvenstvo. Hvala svima koji su nas bodrili u Biogradu, a posebno navijačima koji su nas pratili iz Jaske te svim našim djevojkama koje su svojim dugogodišnjim trudom i radom omogućile da se nakon 5 godina ponovno popnemo na najvišu stepenicu u juniorskoj konkurenciji. Hvala i onima koji se vesele svakom našem novom uspjehu te svima na čestitkama!“, ističu.

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr