Tilčeki na Grin Trail-u do 3 medalje

24.06.2024.

Tilčeki na Grin Trail-u do 3 medalje

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog nastupa, Tilčeki su se ove godine vratili na Grin Trail u organizaciji DSR Footlose s još većim entuzijazmom.

Iako su privatne obaveze smanjile broj članova Tilček Team-a koji su mogli sudjelovati, sedam hrabrih „magaraca“ pokazalo je svoju snagu i izdržljivost na ovom događaju koji je okupio nešto preko 50 natjecatelja.

Svi članovi Tilček Team-a natjecali su se na kraćoj stazi dužine 8 kilometara s visinskom razlikom od nešto preko 300 metara. Njihovi rezultati bili su impresivni. Andrej Slugečić prvi je prošao kroz cilj, osvojivši uvjerljivo zlatnu medalju. Šest minuta kasnije, njegov timski kolega Stjepan Kišić stigao je drugi, osiguravši srebrnu medalju. U kategoriji cura, Sara Pavlak osvojila je srebrnu medalju kao druga u ciljnoj ravnini.

Ostali članovi Tilček Team-a također su ostvarili odlične rezultate. Tomislav Horvatić završio je na 21. mjestu (16. mjesto u M kategoriji), Josipa Petek na 25. mjestu (9. mjesto u Ž kategoriji), Dejan Juranić na 28. mjestu (17. mjesto u M kategoriji) i Miro Štimac na 29. mjestu (18. mjesto u M kategoriji).

Tilčekima sada slijedi zasluženi ljetni odmor prije nego što započnu s pripremama za premijerno izdanje lige Tilčekov put (www.tilcekovput.eu), koja će se održati četiri petka u rujnu. Prije ljetnog odmora, članovi kluba će se tradicionalno podružiti kako bi proslavili svoje uspjehe i zajedništvo.

© 2024. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr