Tilčeki proslavili svoj treći rođendan

12.06.2023.

Tilčeki proslavili svoj treći rođendan

U subotu, 10. lipnja članovi Tilček Team-a su prigodno obilježili svoj treći rođendan.

Iako formalno udruga postoji od 2012. godine, Tilčeki su svoje djelovanje kroz spomen na magarca Tilčeka započeli u 2020. godini. Na samom početku svoje su djelovanje započeli sa svega šest članova, a danas broje preko 25 članova koji su aktivni u raznim sportovima.

U tri godine djelovanja Tilčeki nastupaju u raznim sportovima poput trčanja, orijentacijskog trčanja, i bicikliranja, a iako im je glavni moto „važno je sudjelovati i zabaviti se“, u „svojoj zabavi“ su osvojili nešto manje od 40 medalja.

Od prvog dana našeg rada ideja je bila da se naši članovi bez posebnih obaveza uz naša prigodna druženja bave rekreativnim sportom, a da klub bude tu da im ipak olakša određene stvari. Tako danas na našim odlascima na utrke imamo svu vlastitu potrebnu opremu od šatora, stolaca, frižidera, glazbe i slično, a sve u svrhu što boljeg doživljaja prije i nakon utrke. Sve to ne bi bilo moguće ili bi bilo poprilično teže izvedivo bez naših prijatelja i donatora kluba koji na razne načine pomažu klubu u djelovanju. Danas Tilčeki surađuju s preko 30 pravnih subjekata iz Jastrebarskog, a  ovim im putem zahvaljujemo na suradnji i prije svega podršci u našem radu. Dugoročni plan kluba je i dalje isti, a to je postavljanje spomenika našem Tilčeku na vrhu Japetiću.“ – istaknuli su iz Uprave kluba.

Pred Tilčekima su sad pripreme za utrku već početkom srpnja, kada će u velikom broju nastupiti i zabaviti se na odličnoj trail utrci „GRIN trail 2023“ u sklopu Grin Fest 2023. u Dugoj Resi.        

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr