Tri zlata za Plesni studio Instinct

26.04.2022.

Tri zlata za Plesni studio Instinct

Skupine Silver i Gold nastupile su na međunarodnom plesnom festivalu Croatia Dance Open. U Jastrebarsko donose čak tri zlata i pehare kao pobjednice u svim svojim prijavljenim kategorijama.

Plesačice Plesnog studija Instinct 23. travnja sudjelovale su na Croatia Dance Open International Dance Festivalu u Crikvenici u organizaciji Croatia Dance Internationala. Skupina Silver natjecala se u kategoriji MTV Commercial Juniori s koreografijom W.A.S.A.B.I. te ponovila uspjehe s nedavnog Državnog prvenstva u sportskom plesu, dok su Goldice nastupile sa svojom nagrađivanom koreografijom A.P.A.L.E. u kategoriji MTV Commercial Seniori, no vratile se i svojoj prvoj ljubavi, jazzu, te otplesale koreografiju W.H.Y. u kategoriji Jazz Dance Seniori.

Plesačice su sudjelovale i u Dance Battle-u na natjecanju, a u zlatnoj ekipi plesala je Veronika Hodak (skupina Silver). Sve su koreografije, koje potpisuju voditeljica studija Lana Jerčinović te Leona Jerčinović (A.P.A.L.E.) i Livia Badurina (A.P.A.L.E.), nagrađene zlatnim medaljama i peharima koje djevojke donose u Jastrebarsko. Plesačice su svoj uspjeh i povratak u natjecateljske vode odlučile proslaviti u Crikvenici na svojevrsnom teambuildingu, te su još jedan dan provele na obali mora s medaljama oko vrata.

Slijede nam TREPS te Samoples DanceFest, no i velika produkcija početkom lipnja na kojoj će Plesni studio Instinct proslaviti deset godina (sada već jedanaest) od svog prvog jaskanskog treninga te se prisjetiti najvažnijih trenutaka svoje male plesne povijesti. Upravo zato zlatne se plesačice već danas vraćaju u dvoranu i nastavljaju trenirati punom parom!

Više fotografija i video pogledajte ovdje

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr