U Zagrebu predstavljena dva romana Sonje Zubović

23.11.2023.

U Zagrebu predstavljena dva romana Sonje Zubović

U Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu 20.studenoga pred brojnom publikom predstavljena su dva romana autorice Sonje Zubović, roman Belini brodovi i roman Da, ali to nije sve u izdanju Naklade Ljevak.

Budući je roman Belini brodovi izašao u pandemijsko vrijeme i nije bio posebno predstavljen dobio je priliku da se o njemu govori uz najnoviji roman pod naslovom „Da, ali to nije sve“

Urednica  profesorica Dubravka Težak istaknula je da su oba romana vrlo slojevita jer se bave osjetljivim životnim temama, vješto su ispripovijedana i čitateljima su jako zanimljiva.

Posebno lijepo bilo je čuti kako se radnja romana Da, ali to nije sve događa u Jaski.

"Uvijek pišem o ljubavi i ljudskosti među ljudima jer ljubavi i dobrote ima svuda oko nas i u ova današnja vremena treba je čim više osvjetljavati. Svojim romanima želim pomoći mladima u odrastanju kako bi bolje razumjeli sebe i svijet oko sebe. Kad uzmem bilo koju knjigu u ruku želim nakon što je pročitam biti bolji čovjek jer jedino tako i čitanje i moje pisanje dobiva puni smisao", rekla je na promociji Sonja Zubović.

Tekst i fotografije: Jaska.hr

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr