Uskršnja dječja orijentacijska utrka

03.04.2024.

Uskršnja dječja orijentacijska utrka

Na Uskrsni ponedjeljak, članovi Orijentacijskog kluba Jelen u Jastrebarskom su organizirali već tradicionalnu šestu Uskršnju dječju orijentacijsku utrku.

Na utrci koja se održala kod Glazbene škole u Jastrebarskom prisustvovalo je nešto manje od 120 mladih natjecatelja, što je ujedno najbrojnija Uskršnja dječja orijentacijska utrka do sada, a najbrojnija je bila kategorija djece do 7 godina. Mladi natjecatelji su po orijentacijskoj karti „kvarta“ oko Glazbene škole potpuno samostalno ili uz pomoć svojih roditelja tražili orijentacijske kontrole koje su se nalazile na raznim mjestima.

Glavni cilj utrke bila je, prije svega, zabava, a sva djeca koja su nastupila na utrci su nakon utrke zadovoljni otišli svojim domovima sa osvojenom medaljom(neki i prvom ikada) te prigodnim čokoladnim poklonom.

Ovim putem zahvaljujemo Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog na pomoći oko nagrađivanja naših mladih natjecatelja, poručili su organizatori. 

© 2024. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr