Uspješno Županijsko vatrogasno natjecanje za članice VZG Jastrebarko

25.04.2022.

Uspješno Županijsko vatrogasno natjecanje za članice VZG Jastrebarko

U danima vikenda, 23. i 24. travnja održano je Županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži u Božjakovini u Općini Brckovljani.

Na natjecanju je ukupno nastupilo 74 odjeljenja od kojih je  10 natjecateljskih odjeljenja bilo iz  VZG  Jastrebarsko, a stekla su pravo nastupa na gradskom natjecanju.

U kategoriji djeca ženska odlično 2. mjesto, medalje i pehar ostvarilo je odjeljenje DVD-a Cvetković, 10. mjesto DVD-a Domagović i 11. mjesto DVD-a Gornji Desinec.

U kategoriji djeca muška 3. mjesto, pehar i medalje ostvarili su članovi DVD-a Gornji Desinec, 16. mjesto DVD-a Cvetković i 19. mjesto DVD-a Stankovo.

U kategoriji mladež  ženska odlično 3. mjesto ostvarilo je odjeljenje DVD-a Gornji Desinec. Osvojenim 3. mjestom članice DVD-a Gornji Desinec stekle su pravo nastupa na državnom vatrogasnom natjecanju koje će se održati  4. lipnja u Čakovcu, gdje će predstavljati VZG Jastrebarsko i VZ Zagrebačke županije.

U kategoriji mladež muška 4. mjesto su ostvarili članovi DVD-a Gornji Desinec, 5. mjesto DVD-a Petrovina i 6. mjesto DVD-a Plešivica.

Osim natjecateljskoh odjeljenja na natjecanju je sudjelovalo 8 vatrogasnih sudaca članova VZG Jastrebarsko.

 

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr