Valpovo na kraju sjajne godine

13.12.2023.

Valpovo na kraju sjajne godine

Na kraju jedne od najuspješnijih godina Gradskog kazališta Jastrebarsko, naši su kazalištarci povodom proslave Dana grada gostovali u Valpovu i oduševili tamošnju publiku.

Svojom izvedbom kultne predstave „Kidaj od svoje žene“ ponovno smo pokazali kako su naše izvedbe na profesionalnoj razini, čime uvijek iznenadimo sve one koji po prvi put imaju priliku pogledati predstavu.

Više od 300 gledatelja okupilo se u Centru kulture Matija Petar Katančić, a o njihovom zadovoljstvu najviše govori činjenica da su glumci pozivani nekoliko puta na poklone, uz dugotrajan pljesak i ovacije.

Bila je ovo prilika i da Gradsko kazalište Jastrebarsko dogovori nova gostovanja s predstavnicima gradova koji su se okupili u Valpovu, a koji su svi redom ostali zatečeni kvalitetom i izvedbom glumaca od kojih mnogi iza sebe imaju već 20, pa i više godina glumačkog staža.

Jaskansko kazalište zahvaljuje Gradu Valpovu i Ustanovi za kulturne djelatnosti „Ante Evetović Miroljub“ Valpovo na pozivu.

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr