Vid Rodić izabran za predsjednika Autokluba Jastrebarsko

07.03.2024.

Vid Rodić izabran za predsjednika Autokluba Jastrebarsko

U petak, 1. ožujka održana je izborna skupština Autokluba Jastrebarsko na kojoj je za predsjednika izabran Vid Rodić, potpredsjednika Josip Paljug a za tajnika Petar Španić.

U dvorani jaskanskog autokluba okupilo se u petak 1. ožujka preko četrdesetak članova koji su jednoglasno izabrali novi saziv skupštine od 21. člana koji donosi planove i usvaja izvješća, bira Predsjednika, članove Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti.

Nakon što je izborna komisija za predsjednika Autokluba Jastrebarsko predložila Vida Rodića, svoju kandidaturu istakao je i Ivan Lafter, pa se nakon što su oboje kandidata iznijeli svoj program za naredne četiri godine prišlo tajnom glasanju.

Od dvadeset i jednog člana Skupštine Ivan Lafter, dobio je dva, a Vid Rodić, 19 glasova i time preuzeo dužnost predsjednika Autokluba Jastrebarsko u naredne četiri godine. Za potpredsjednika jednoglasno je izabran Josip Paljug, kao i petorica novih članova Upravnog odbora, a to su Ivan Penić, Ivica Kovačić, Željko Sakoman, Josip Kelečić i Ivica Torjanec. Novi Upravni odbor za tajnika je izabrao Petra Španića.

Za kraj treba reći da jaskanski autoklub trenutno broji nešto više od 750 članova.  

 

© 2024. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr