Završio proljetni dio sezone orijentacijskog trčanja

24.06.2022.

Završio proljetni dio sezone orijentacijskog trčanja

Članovi Orijentacijskog kluba Jelen nastupom na Alpe Adria Cup natjecanju u Münchenu uspješno su završili proljetni dio sezone orijentacijskog trčanja.

Članica Ana Beblek nastupila je u sastavu reprezentacije Hrvatske dok su klub predstavljali Jan Erben, Noa Kelc, Gabrijel Solenički, Gabriel Šiljevinac, Daniel Fabijanić i Ivan Šeperić-Grdiša. Štafeta Kelc, Solenički i Šiljevinac izborila je pobjedu u otvorenoj kategoriji.

Mjesec dana ranije održano je Štafetno prvenstvo Hrvatske na zagrebačkoj Medvednici gdje je štafeta u sastavu Gabrijel Solenički i Jan Erben osvojila srebro u M16 kategoriji, a u seniorima peto mjesto su osvojili Damir Miljković, Gabriel Šiljevinac i Miran Košćica te deveto Dragutin Mulig, Dalibor Stankovski i Daniel Fabijanić.

Sprint natjecanje u Zagrebu najbolje je savladala Nevija Frajzman i osvojila zlatnu medalju, dok je Gabriel Šiljevinac osvojio srebro u svojoj kategoriji. Isti dan održano je i Noćno prvenstvu Hrvatske na Dotršćini gdje su druga mjesta osvojili su Ana Beblek, Noa Kelc i Gabriel Šiljevinac, a broncom se okitio Jan Erben.

Tradicionalno zadnje natjecanje u Hrvatskoj prije ljetne stanke je Memorijal 7. GBR Puma gdje su naši članovi osvojili nekoliko medalja. Pobijedili su Noa Kelc i Gabrijel Solenički, drugo mjesto osvojili su Martina Bedeković Tanković, Marin Tanković, Jan Erben i Gabriel Šiljevinac, a treći su bili Dorijan Tubin i Nevija Frajzman. Treba spomenuti i odlična četvrta mjesta Noe Kelca, Mirana Košćice i Daniela Fabijanića.

Tajnik OK Jelen

Ivan Šeperić-Grdiša

 

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr