Javni poziv – k.o. Sveta Ana

03.07.2023.

Javni poziv – k.o. Sveta Ana

ŽUC Zagrebačke županije priprema izgradnju dijela županijske ceste ŽC 3102 od Volavja preko Petrovine do Gorice Svetojanske.

Temeljem Zakona o izvlaštenju i određivanju naknade proveden je postupak osiguranja dokaza o stanju i vrijednosti nekretnina te se na temelju izrađenih nalaza i mišljenja sudskih vještaka za graditeljstvo, i procjenu nekretnina te procjenu poljoprivrednog zemljišta i agronomiju, vlasnicima u svrhu rješavanja imovinsko pravnih odnosa objavljuje sljedeća Opća Ponuda.

Pozivaju se vlasnici ili suvlasnici nekretnina na kojima se planira gradnja dijela županijske ceste ŽC 3102 da se pisanim putem očituju o objavljenoj ponudi na adresu Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije, Remetinečka cesta 3, ili putem e-pošte na adresu: izvlastenja@zuczg.hr  sa naznakom “odgovor na ponudu k.o. Volavje” u roku od 15 dana od dana objave ove ponude.

Izvor: ŽUC Zagrebačke županije 

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr