Policija Jastrebarsko - dnevni izvještaj

05.06.2023.

Policija Jastrebarsko - dnevni izvještaj

Svakodnevno pratite aktivnosti jaskanske policije.

Priopćujemo vam da smo u vremenu od 01./02.06.2023. godine na području PP Jastrebarsko evidentirali nekoliko događaja i to:

  • u 06,27 sati zaprimljena je dojava o ne držanju životinja pod nadzorom u mjestu Jurkovo Selo gdje su ovce pogazile i pojela usjev kupusa. Nakon utvrđivanja vlasnika ovaca, istome izdan Prekršajni nalog.
  • u 18,30 sati zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u gradu Jastrebarsko, gdje je pedesetogodišnji muškarac vrijeđao djelatnicu lokala. Slijedi Optužni prijedlog.
  • u 19,50 sati zaprimljena je dojava o oštećenju osobnog automobila u gradu Jastrebarsko. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

OBAVIJEST:

Tijekom vikenda na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, provodit će se pojačan nadzor vozila i vozača, a koje se provodi zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, poglavito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.

Policijska postaja Jastrebarsko

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr