Policija Jastrebarsko - dnevni izvještaj

21.01.2022.

Policija Jastrebarsko - dnevni izvještaj

Svakodnevno pratite aktivnosti jaskanske policije.

Priopćujemo vam da smo dana 20./21. siječnja 2022. godine na području PP Jastrebarsko  evidentirali  tri događaja i to:

        - u 09,15 sati zaprimljena je dojava o oštećenju vrata na vikend kući i garaži u mjestu Plešivica. Izvršen pregled mjesta događaja, daljnji rad se nastavlja.

   - u 19,38 sati zaprimljena je dojava o provali u vikend kuću u mjestu Toplice, gdje je nepoznati počinitelj nasilno ušao u vikend kuću odakle je izvršio krađu alkoholnog pića. Daljnji rad se nastavlja.

         - u 16,57 sati  zaprimljena dojava o razbojništvu u prodavaonicu  Hrvatske pošte u mjestu Klinča Sela od strane jedne nepoznate ženske osobe. Daljnji rad se nastavlja. 

OBAVIJEST:

Tijekom vikenda na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, provodit će se pojačan nadzor vozila i vozača, a koje se provodi zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, poglavito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.

Ovim putem molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila, a sve u cilju povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu.

PP JASTREBARSKO

© 2022. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr