Dani vina po prvi put održani u podrumima

11.10.2021.

Dani vina po prvi put održani u podrumima

U potpuno drugačijem obliku, ali uz puno truda jaskanskih vinara, održani su Dani vina u podrumima.

Manifestacija je to koja je već postala tradicionalna, no ove je godine po prvi put održana u dvorištima i podrumima vinara, što je bio pun pogodak.
U tri dana brojni su posjetitelji degustirali zanimljiva vina i pjenušce, uz dobru gastro ponudu i zabavni program. 

Ljubitelji dobre kapljice okupili su se u Agro Damir Drago Režek gdje su uživali u degustacijama vina. Vinarija Jagunić ponudila je svojim posjetiteljima doživljaj za pamćenje, a uz degustacije vina bili su tu i Reshetka internacional burgeri. Radionica Vjeke Stojišića – WSET, Master class Tko je pjenušav, a tko narančast okupila je one koji žele znati više o vinima, a za izvrsnu zabavu bili su zaduženi bend Copy paste duo, Gospodari tambura i Funk off, kao i Peđa Bajović i njegov stand up.
Gosti restorana Kuna već dobro znaju da ovdje mogu dobro jesti i popiti dobru čašu probranog vina, a sad su se u to uvjerili i posjetitelji manifestacije. U Gospodarstvu Kurtalj ovih je dana užurbano, nakon Diplomatske berbe otvorili su svoj podrum i primili ovdje brojne goste koje je zabavljao DJ Karlo K, Bingo & Gringo i Banda odabrana. 
Već sam naziv vinarije Dobra berba govori o tome koliko je dobra ponuda u ovoj vinariji gdje se osim u vinima moglo uživati u zanimljivom izboru hrane i nastupu DJ-a. 

Posjetitelji gospodarstva Sirovica osim u vinima uživali su i u nastupu Trio guattro benda, a u OPG Ivan Ivančić mogli su kušati i domaće sireve i nareske te se zabaviti uz DJ Bistra i DAR MAR duo acoustic. U susjednoj vinariji Griffin Ivančić goste je grijala dobra atmosfera uz tamburaše, a organizirane su vođene degustacije vina i pjenušaca. 

I u centru Jastrebarskog kušala su se izvrsna vina, i to u Kući dobrog vina TOMAC & BAJDA. 
Ni loša prognoza nije pokvarila dobro raspoloženje posjetitelja koji su se uvjerili kako Jaska i jaskanski vinari zaista pružaju više. 

© 2021. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr