Kreću novi radovi

14.04.2023.

Kreću novi radovi

Jaska je protekla dva mjeseca veliko gradilište, a radovi će se nastaviti i u narednom periodu. Trenutno se radi na 30 – ak prometnica, a kreću radovi i u Slavetiću, Brebrovcu, Hrastju Plešivičkom i Malunju.

U samom gradu radi se na asfaltiranju nosivog sloja u Kolodvorskoj ulici, Ulici kralja Tomislava i V. Holjevca, a nakon toga započinje sanacija Ulice A. i D. Starčevića te će cijeli ovaj dio grada uskoro biti obnovljen.

Neki od radova već su i dovršeni, odnosno pri samom kraju, u naseljima Petrovina, Donji Desinec, Grabarak, Pavlovčani i Breznik Plešivički.

Radi se i na sanaciji dijela prometnica u Orešju Okićkom i Vlaškovcu, na prometnici Gornja Reka- Vranov Dol, potom izgradnji nogostupa u dijelu naselja Cvetković, kao i u Vranov Dolu, Miladinima, na području naselja Vukšin Šipak – Guci Draganički, Gornja Kupčina, Prilipje, Gornja Reka, Čeglje i Slavetić.

Grad Jastrebarsko dodatno je prijavio sanaciju još 10 – ak prometnica (Desinečka ulica, Ul. Ante Kovačića, Ul. Antuna Gustava Matoša, Plešivička ul., Ul. Janka Matka, Ul. Arnolda Straussa, Ul. Kamila Tompe, Ul. Petra Skoka, prometnica u naselju Malunje i Sveta Jana) te izradu glavnog i izvedbenog projekta sanacije cestovnih klizišta na nekoliko lokacija.

 

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr