Novi asfalt i nogostup u Vidrićevoj ulici

29.01.2021.

Novi asfalt i nogostup u Vidrićevoj ulici

Asfaltiranjem nogostupa i kolnika, završili su radovi na rekonstrukciji ulice Vladimira Vidrića u Jastrebarskom.

U sklopu rekonstrukcije južnog dijela ove ulice uređeno je i asfaltirano oko 140 metara kolnika i nogostupa.  S obzirom na činjenicu da su protekle 2020. godine izvedeni i radovi na rekonstrukciji sjevernog dijela Vidrićeve ulice, kao i odvojka Ulice Augusta Šenoe, završetkom ovih radova Jastrebarsko je dobilo još jedan moderan blok ulica u centru grada. 

Podsjetimo, u sklopu prošlogodišnjih radova na rekonstrukciji sjevernog dijela ove ulice i odvojka Augusta Šenoe uređena je kolnička konstrukcija u dužini oko 150 metara – izgrađen je pješački nogostup, postavljena nova prometna signalizacija te je i zamijenjena postojeća javna rasvjeta LED svjetiljkama. Također, bitno je i napomenuti da su radovima u Vidrićevoj ulici prethodili radovi na odvodnji i vodovodu. 

Na temelju projektne dokumentacije i prometnog elaborata ove ulice postale su jednosmjerne te se stoga vozači pozivaju na poštivanje nove prometne regulacije.

Ovim putem, svim korisnicima navedenih ulica, a naročito stanarima zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

© 2021. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr