Novi asfalt u Cvetkoviću!

10.03.2021.

Novi asfalt u Cvetkoviću!
Gradonačelnik sa suradnicima u obilasku novoasfaltiranih ulica u Cvetkoviću

Završio je prvi dio radova na sanaciji nerazvrstanih cesta u naselju Cvetković, a novoasfaltirane dionice obišli su gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegovi suradnici, u pratnji predsjednika Mjesnog odbora Cvetković, Ivana Bakšića.

Podsjetimo, s ciljem podizanja komunalnog standarda i kvalitete življenja Grad Jastrebarsko nastavlja s uređenjem gradskih cesta i puteva, prema prioritetnosti i zahtjevima mještana pojedinih naselja. Naime, u suradnji s Mjesnim odborom Cvetković pokazala se potreba za izvanrednim održavanjem, odnosno ulaganjem u sanaciju i asfaltiranje u ovom jaskanskom naselju. Radovi na sanaciji i asfaltiranju više od 1,2 kilometara ulica odvijaju se u dvije faze, a s obzirom da je dio istih osiguran u prošlogodišnjem proračunu, a dio u ovogodišnjem. Prva faza radova vrijednih oko 460 tisuća kuna je završila, dok se izvođenje radova izvanrednog održavanja preostalog dijela prometnice NC 1001 i NC 1007 očekuje po završetku postupka javne nabave i odabira izvođača radova.

"U ime mještana zahvaljujem gradonačelniku, gospodinu Zvonimiru Novoselu, i njegovim zamjenicima što su prepoznali važnost ulaganja u infrastrukturu naselja Cvetković. Očekujemo u skorije vrijeme realizaciju i završetak zacrtanih radova u našem naselju, te se nadamo daljnjoj uspješnoj suradnji u poboljšanju kvalitete života svih njegovih mještana", poručio je predsjednik Mjesnog odbora Cvetković, Ivan Bakšić.

© 2021. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr