Radi se na 30 – ak lokacija

20.03.2023.

Radi se na 30 – ak lokacija

U tijeku su radovi na 30 – ak prometnica, a nova se gradilišta otvaraju svakoga dana. Za sve su prijavljene prometnice radovi sad i ugovoreni, pa će još njih 45 biti sanirano ovim projektom.

Neki od radova već su i pri samom kraju, u naseljima Petrovina, Donji Desinec i Breznik Plešivički, a u prošlom su tjednu započeli radovi na dijelu prometnice Gornja Reka- Vranov Dol, na Plešivici i u Kolodvorskoj ulici te pripremni radovi na izgradnji nogostupa u dijelu naselja Cvetković, od kućnog broja 11 do kraja naselja.

Traju radovi u Orešju Okićkom, Vranov Dolu, Miladinima, na području naselja Vukšin Šipak – Guci Draganički, Breznik Plešivički, Vlaškovec, Gornja Kupčina, Prilipje, Gornja Reka, Čeglje i Slavetić, kao i u  Mladinskoj ulici, Ulici V. Holjevca i kralja Tomislava.

Zbog brojnih radova koji se izvode paralelno, molimo građane za oprez te unaprijed zahvaljujemo na strpljenju u prometu!

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr