Uključite se u donošenje Provedbenog programa Grada Jastrebarskog

28.07.2021.

Uključite se u donošenje Provedbenog programa Grada Jastrebarskog

Javna rasprava o Nacrtu Provedbenog programa Grada Jastrebarskog za razdoblje 2021. do 2025. godine traje do 27. kolovoza 2021. godine.

Provedbeni program Grada Jastrebarskog za razdoblje 2021.- 2025. strateški je dokument koji se, sukladno zakonskim obvezama, donosi za vrijeme trajanja mandata gradonačelnika i kao takav vrijedi za taj mandat. Njime će biti definirani ciljevi, mjere i aktivnosti te razvojni projekti Grada Jastrebarskog za nadolazeće razdoblje.

„Vjerujem kako ćemo se svi zajedno složiti da je Jastrebarsko danas napredan i uspješan grad, a što je zasigurno rezultat svih dosadašnjih ulaganja i projekata koje smo planirano i zajednički uspješno proveli. No, isto tako, iz dana u dan postoji potreba za novim ulaganjima i potezima koji će život u našem gradu, baš svakom njegovom stanovniku učiniti još kvalitetnijim. Za uspješan i kvalitetan razvoj svakog grada potrebno je balansirati između gospodarskih i društvenih interesa, između ulaganja u komunalnu i prometnu infrastrukturu i kulturu, između zaštite okoliša, pametnih rješenja i dodatnih potreba ili obrazovnih programa. Ne želimo zapostaviti niti jedan segment grada ili života jer svaki je jednako važan, kao što ste i svi stanovnici ovoga grada jednako bitni. Vodeći se time pozivamo Vas da se svojim konstruktivnim prijedlozima uključite u donošenje ovog provedbenog programa te na taj način doprinesete razvoju našeg grada u bliskoj budućnosti“, poručio je gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel.

Nacrt Programa i popratnu dokumentaciju preuzmite ovdje. 

© 2021. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr