Započeli radovi u Petrovini

15.02.2023.

Započeli radovi u Petrovini

Danas su započeli radovi na sanaciji prometnica u Petrovini koje izvodi Swietelsky d.o.o., kao što je prikazano na kartama.

Za vrijeme izvođenja radova lokalnom stanovništvu bit će omogućen pristup objektima, planirano vrijeme trajanja zemljanih radova je 4 - 5 dana, a nakon toga (kad vremenski uvjeti budu zadovoljavajući), izvršit će se asfalterski radovi.

Gradu Jastrebarskom su dodijeljena bespovratna financijska sredstva u svrhu provedbe operacije pod nazivom „Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture u području prijevoza oštećenih ulica na području grada Jastrebarsko“. Predmetni radovi u sklopu projekta financiraju se iz Fonda solidarnosti Europske unije.

Uz pomoć europskih sredstava sanirat ćemo oštećene prometnice u brojnim naseljima i tako poboljšati prometnu povezanost, ali i stvoriti uvjete za kvalitetniji život u Jastrebarskom. Zbog kratkih rokova, radovi će se izvoditi paralelno, stoga unaprijed molimo građane za strpljenje i razumijevanje tijekom izvođenja radova.

Na karti pogledajte koje su sve prometnice u planu sanacije.

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr